Emilia Perkkola

Olen kolmekymppinen kananmunien kaupungin kasvatti. Kun vuonna 2016 valmistuin liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistolta, kuljetti urapolun alkutaival minut Laitilasta Raumalle. Haisteltuani raikasta merituulta kahden ja puolen vuoden ajan, muutin fysioterapeuttiopintojen perässä Pohjois-Karjalaan. Kerron seuraavaksi sen perinteisen tarinan. Tapasin opiskeluaikana nykyisen puolisoni ja valmistuttuani fysioterapeutiksi Karelia ammattikorkeakoulusta Joensuusta, muuttoauto kuljetti minut ja omaisuuteni Pirkanmaalle. Tässä sitä nyt ollaan, valmiina auttamaan sinua juuri sellaisena kuin olet!

Terveys on yksi elämäni tärkeimmistä arvoista. Vaalin sitä itse liikkumalla säännöllisesti ja syömällä lautasmallin mukaan sekä huolehtimalla riittävästä fyysisestä ja psyykkisestä palautumisesta. Olen viettänyt elämästäni 15 vuotta jäähallilla, joista 13 aktiivisesti ringetteä pelaten ja kaksi valmentaen. Pesäpallo oli suuri osa kesääni yhdeksän vuoden ajan. Kun “urani” päälajieni parissa päättyi, vei kuntosaliharjoittelu mennessään. Toiminnallinen harjoittelu ja crossfit ovat tällä hetkellä suuri intohimoni.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni fysioterapiaan, hierontaan ja/tai yksilölliseen fysioterapeuttiseen valmennukseen (personal training). Lupaan sinulle, että vastaanotollani on sinun vuorosi loistaa. Tarjoan täyden läsnäolon ja voit kokea tulleesi kuulluksi. Teen työtäni aina asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Fysioterapiaosaamistani olen syventänyt lantionpohjan fysioterapian ja äitiysfysioterapian perusteisiin. Mikäli suunnittelet raskautta, olet raskaana tai olet juuri synnyttänyt, toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni äitiysfysioterapiaan. Äitiysfysioterapiasta voit lukea lisää täältä.

Personal Trainingin parissa erityisosaamistani ovat pysyvät elämäntapamuutokset. Valmentajana olen lämminhenkinen ja lempeä, mutta samanaikaisesti vaadin sinulta sanojen lisäksi tekoja. Sinä olet tekijä ja minä autan sinua sinun yksilöllisellä sekä ainutlaatuisella matkalla!

Varaa aika

Koulutukset ja osaaminen

  • Liikuntaneuvoja & Sertifioitu Personal Trainer (2016)
  • Fysioterapeutti (2021)
  • Äitiysfysioterapian perusteet (2021)

Palvelut

Fysioterapia

Äitiysfysioterapia

Personal Training

Yhteystiedot

Instagram: @fysioemiliaperkkola
Facebook: Fysioterapia- ja Liikuntapalvelut Emilia Perkkola

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat