Hierontaa, fysioterapiaa ja liikuntapalveluita sinulle, joka haluat pysyä iskusa arjessa ja vapaalla. Löydät meidät Tampereen Kalevasta.
 

Hyvinvointipalvelut yrityksille


Toimiva tiimi koostuu hyvinvoivista työntekijöistä. Auta työntekijöitäsi suoriutumaan työn asettamista haasteista ja nosta työilmapiiri uudelle tasolle! Hyvinvointipalveluidemme avulla aktivoit työyhteisöä, ennaltaehkäiset työnkuormituksesta johtuvia sairauspoissaoloja sekä lisäät työn tuottavuutta.

Fysioterapia, hyvinvointimittaukset, hieronnat, luennot sekä muut palvelut voidaan toteuttaa yksittäisinä kertoina esimerkiksi tykypäivän yhteydessä tai jatkuvasti esimerkiksi kuukausittain. Tarjoamme työn tehokkuutta nostavia ja vapaa-aikaa piristäviä hyvinvontipalveluita Tampereella.

HYVINVOINNIN MITTAUKSET

TYÖPAIKKAHIERONTA JA FYSIOTERAPIA

LUENNOT, WORKSHOPIT JA LIIKUNTA


 
 

Hyvinvointipalveluihimme luottavat muun muassa:

S-ryhmä pirkanmaa.png
Tuomi logistiikka.png
NotkiaIT.png
analyste.png

Hyvinvointipalvelut ja tykypäivät

 

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Lue lisää

Lihastasapainokartoitus

Lue lisää

 

Hieronta työpaikalla

Lue lisää

Hieronta Moverestin tiloissa

Lue lisää

Fysioterapia: Keho kuntoon -paketti

Lue lisää

 
luennot_workshopit1.jpg

Luennot ja Workshopit

Lue lisää

Työtehtäviä tukeva harjoittelu

Lue lisää

Lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit

Lue lisää

Lajitunnit

Lue lisää


HYVINVOINNIN MITTAUKSET

Mittaamalla esimerkiksi työntekijän palautumista, aktiivisuutta ja kehon tilaa saadaan tärkeää tietoa hyvinvoinnista. Tärkeää tietoa saadaan myös mittaamalla työntekijän lihastasapainoa ja liikkuvuutta. Moverestin hyvinvoinnin mittaukset perustuvat tilastoitavaan ja luotettavaan dataan, jonka vuoksi mittaukset ovat helposti toistettavissa. Näe tulokset sekä kehitys raporteista.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin perusteella voidaan tehdä oikeita toimenpiteitä, jotta työntekijä suoriutuu työn haasteista. Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan stressiä aiheuttavat keskeiset kuormitustekijät ja kertoo, onko uni palauttavaa sekä mitkä ovat harrastettavan liikunnan terveysvaikutukset.

Henkilöstön lihastasapainokartoitus mittaa työntekijöiden kehon toimintaa tehokkaasti. Kartoituksen suorittaa aina fysioterapeutti, joka on liikkumisen ja kehon toiminnan analysoinnin ammattilainen. Henkilöstön lihastasapainokartoitus antaa yksilöllistä tietoa työntekijöille sekä henkilökohtaiset ohjeet kehityskohteiden parantamiseen.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI -PALVELUPAKETIT

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa sinua löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille. Firstbeatin teknologia analysoi mittauksen aikana sydämesi sykevälivaihtelua, jonka avulla se pystyy arvioimaan esimerkiksi unen laatua ja riittävyyttä, päivittäistä stressitasoa ja fyysisen aktiivisuuden riittävyyttä. Hyvinvointianalyysin raportti esittää selkeästi miten kehosi reagoi arjen erilaisiin tilanteisiin. Saat tietoa miten hallita stressiä, miten palautua paremmin ja miten liikkua oikein.

TARJOUSHUUTOYRITYKSILLE.png
 
FIRSTBEATPAKETTI1.png
 • 3 vrk mittaus

 • Selkeä henkilökohtainen raportti

 • Asiantuntijan palaute

  Hinta NYT 115€ + alv 24%/työntekijä
  (norm. 144€)

FIRSTBEATPAKETTI2.png
 • 3 vrk mittaus

 • Selkeä henkilökohtainen raportti

 • Asiantuntijan palaute

 • Mittauksen osa-alueisiin pohjautuva 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jonka avulla opit hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin, liikkumaan oikein ja syömään terveellisemin.

  Hinta NYT 232€ + alv 24%/työntekijä
  (norm. 290€)

FIRSTBEATPAKETTI3.png
 • 3 vrk mittaus

 • Selkeä henkilökohtainen raportti

 • Asiantuntijan palaute

 • Mittauksen osa-alueisiin pohjautuva 8 viikkoa kestävä verkkokurssi, jonka avulla Opit hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin, liikkumaan oikein ja syömään terveellisemin.

 • Workshopit ryhmätapaamisina aiheista: liikunta, stressi ja palautuminen sekä ravinto. Workshopit sisältävät luennon ja toiminnallisen osuuden aiheesta.

  Hinta NYT 232€ + alv 24%/työntekijä
  (norm. 290€)

  Workshopit NYT 392€ + alv 24%/kpl
  (norm. 490€)

Pronssipakettiin kuuluu kolmen päivän Firstbeat Hyvinvointianalyysi, henkilökohtainen raportti pdf-muodossa sekä asiantuntijan palaute analyysistä sekä ehdotukset jatkotoimenpiteistä.

Hopeapakettiin kuuluu lisäksi erillisellä verkkoalustalla toteutettava kahdeksan viikon verkkokurssi, joka pohjautuu Firstbeat -mittauksen eri osa-alueisiin. Mukana kulkevat liikunta, stressinhallinta, uni sekä palautuminen ja uutena kokonaisuutena ravinto. Verkkokurssin avulla Firstbeat -mittauksen tulokset ja havainnot viedään osaksi arkea ja pyritään muuttamaan päivittäisiä tottumuksia kohti terveellisempiä valintoja. Kurssi sisältää videoiden ja muun materiaalin lisäksi henkilökohtaisen sähköpostituen kurssin ajaksi.

Kultapaketin workshopit tuovat ryhmälle lisää kontaktitapaamisia ja sen myötä lisää motivaatiota itsestään huolehtimiseen. Workshopit voidaan toteuttaa samanaikaisesti verkkokurssin ohessa tai ne voidaan järjestää sopivin väliajoin mittauksen ja verkkokurssin jälkeen osana tulosten ja kehityksen seurantaa. Workshopit sisältävät aiheeseen sopivan syventävän luennon ja toiminnallisemman osuuden, jossa ryhmä pääsee tekemään asioita yhdessä. Workshopit sopivat hyvin myös osaksi tykypäivää.

Lihastasapainokartoitus työntekijöille

Lihastasapainokartoitus on työntekijöille suunnattu kokonaisuus, jossa fysioterapeutti suorittaa kehon eri osa-alueita testaavan analyysin. Lihastasapainokartoitus on suunnattu yrityksille, joiden työntekijät ovat hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ja jotka ovat valmiita tekemään pieniä satsauksia oman hyvinvointinsa eteen. Nimenomaan pienet satsaukset ovat riittäviä aloittamaan matkan kohti parempaa hyvinvointia.

Lihastasapainokartoitus1.jpg

1. VAIHE: TUTKIMINEN

 • Ryhti

 • Liikkuvuus

 • Lihasaktivaatio

 • Liikehallinta

palaute1.jpg

2. VAIHE: TESTITULOS

 • Testauksen osa-alueet pisteytettynä 

 • Työntekijä saa testauslomakkeen omaksi 

3. VAIHE: VIDEO-OHJEET

 • Fysioterapeutin laatimat yksilölliset harjoitteet kehityskohteisiin perustuen 

 • Harjoitteet videoituna työntekijöille 

Lihastasapainokartoituksen avulla on mahdollista:

 • Vähentää sairauspoissaoloja, koska kehostaan tietoisemmat työntekijät ovat motivoituneempia pitämään itsestään huolta 

 • Parantaa työntehokkuutta ja tehdä työntekijöistä energisempiä, koska liikunnallisemmalla työntekijällä verenkierto ja aineenvaihdunta on vilkkaampaa ja lihaksisto sekä aivot voivat paremmin 

 • Luoda työyhteisöön positiivinen hyvinvoinnin ilmapiiri ja kehittäviä sekä hauskoja kahvihuonekeskusteluja lihastasapainokartoituksen tulosten pohjalta 

 • Tarjota työntekijöille mahdollisuus oman hyvinvointinsa parantamiseen 

Näin palvelu toimii:

 1. Fysioterapeutti tutkii työntekijän (n. 30min) 

 2. Tulosten pohjalta fysioterapeutti laatii harjoitteet 

 3. Työntekijä saa testituloksen sekä videoidut ohjeet 

HINTA: 79€ + alv 24%/työntekijä 


Työpaikkahieronta ja fysioterapiapalvelut

Työpaikkahieronta

Sinulle, joka haluat helpon ja toimivan palvelun työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Tehtäväsi on järjestää työpaikalle hierontatila, me hoidamme kaiken muun

 1. Sovitaan hierontapäivä(t), yritys varaa hierontaan soveltuvan tilan

 2. Toimitamme linkin varauslistaan

 3. Työntekijät varaavat heille sopivat ajat

 4. Hieroja työpaikalle ja työntekijän on aika rentoutua

Vaivaton palvelupaketti, jolla tuet henkilöstön hyvinvointia:

 • Sinulla ei kulu aikaa hierontojen aikatauluttamiseen

 • Kätevät maksutavat, on sitten maksajana yritys, työntekijä tai niiden yhdistelmä

Hierontahinnat ja maksutavat

 • 30 min = 36€/työntekijä

 • 45 min = 46€/työntekijä

 • Yrityksen osuus laskutetaan kuun lopussa toteutuneiden hierontojen mukaan

 • Työntekijän mahdollinen osuus maksetaan hieronnan yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen

  Minimimaksu per hierontakäynti 138€. Hinnat sis. alv 0%.


Hieronta työntekijöille Moverestin tiloissa

Jos haluat tarjota työntekijöille hierontaedun vapaa-ajalle, työntekijät voivat käydä myös meillä. Meille hierontaan pääsee arkena ja viikonloppuna aamusta iltaan, joten tämä vaihtoehto voi olla sopivampi esimerkiksi vuorotöitä tekeville.

Hieronta1.jpg

Hierontahinnat ja maksutavat

Hinnasto listahintojen mukaan.

 • 30min - 30€/työntekijä

 • 45min - 40€/työntekijä

 • 60min - 50€/työntekijä

 • 75min - 60€/työntekijä

 • 90min - 70€/työntekijä

Hinnat sis. alv 0%

Yrityksen osuus laskutetaan kuun lopussa toteutuneiden hierontojen mukaan.

Työntekijän mahdollinen osuus maksetaan hieronnan yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen.

Työntekijä voi maksaa ePassin Hyvinvointipassilla tai Smartumin Hierontasaldolla mikäli nämä ovat työpaikalla käytössä.

Fysioterapia2.jpg

Fysioterapiapalvelut

Fysioterapia on ydinosaamistamme. Fysioterapia on keskeisin hoitomuoto kun puhutaan kivun vähentämisestä tai ennaltaehkäisystä. Yrityksen sisällä työtehtävät voivat vaihdella ja työntekijöiden keho voi kuormittua eri tavalla. Fysioterapiassa otetaan aina huomioon työntekijän työnkuva sekä vapaa-ajan tottumukset. Näiden pohjalta jokainen työntekijä saa yksilöllistä ohjausta ja hänen tarpeitaan vaativaa fysioterapiaa. Toisen kanssa voidaan keskittyä olemassa olevien kipujen vähentämiseen, kun taas toisen kanssa keskitytään ennaltaehkäisevään ohjaukseen ja neuvontaan, jotta kipuja ei tulisi.

Keho kuntoon -paketti

Lihastasapainokartoitus1.jpg

1. käynti: Alkukartoitus ja fysioterapeuttinen tutkiminen: Sisältävät haastattelun liiketottumuksista ja mahdollisista kivuista sekä vaivoista. Fysioterapeuttisessa tutkimuksessa tutkitaan asentoa, ryhtiä, liikkuvuutta, kehon hallintaa sekä voimatasoja. Näiden pohjalta saadaan kokonaisvaltainen käsitys työntekijän kehon tilasta.

Kehokuntoon2.jpg

2. käynti: Ongelmakohtien kehittäminen: Löydettyjä ongelmakohtia lähdetään lieventämään tarvittaessa manuaalisella käsittelyllä sekä kehittämään sopivien harjoitteiden avulla. Työntekijä saa ohjatut harjoitteet videoituna, jotta harjoitteet muistaa ja niitä voi jatkossa tehdä omalla ajalla. Harjoitteet ja niiden haastavuus määritellään aina tapauskohtaisesti eli jokainen saa juuri tarvitsemaansa tekemistä. Meidän tavoitteena on, ettei harjoitteet tuntuisi tylsiltä ja ylimääräiseltä työltä vaan sopisivat osaksi arkirutiineja.

kehokuntoon3.jpg

3. käynti: Eväät jatkoa varten: Kolmas käyntikerta ajoitetaan hieman myöhemmäksi. Viimeisen käynnin tarkoitus on tiedustella, miten työntekijällä on sujunut harjoitteiden kanssa. Tällä viimeisellä kerralla käytetään manuaalista käsittelyä ja ohjataan uusia harjoitteita jos se on tarpeellista.

HYÖDYT TYÖNANTAJALLE

Työtehokkuus paranee

Sairauspoissaolot vähenevät

Työilmapiiri kohenee

Työntekijät aktivoituvat pitämään itsestään huolta

HYÖDYT TYÖNTEKIJÄLLE

Kivuttomampaa työntekoa ja harrastamista

Oppii tiedostamaan oman kehonsa heikkoudet ja vahvuudet

Oppii huolehtimaan kehostaan sen tarvitsemalla tavalla

Täsmäharjoittelua työn kuormittavuuden vastapainoksi

HINTA

199€ sis. alv 0%/työntekijä


Luennot, workshopit ja liikunta

Luennot ja workshopit osaksi tykypäivää

Luennot ja workshopit sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen tykypäivään. Luento- ja Workshopaiheita on monia ja ne räätälöidään aina yrityksen toiveet huomioiden.

Liikuntaluennot ja workshopit

 • Mistä osa-alueista liikunnan tulisi koostua, jotta saadaan tarvittavat terveyshyödyt?

 • Kuinka paljon liikuntaa tulisi harrastaa?

 • Tarkoituksena saada liikunnasta paras hyöty työhön ja vapaa-aikaan

Uni ja stressin hallinta -workshopit

 • Riittävä ja laadukas uni on avainasemassa jaksamiselle - Miten se taataan?

 • Jokainen stressaa, eikä se ole edes pahasta. Stressin ja palautumisen tulisi olla tasapainossa. Millä keinoilla stressin ja palautumisen tasapainosta pidetään kiinni?

Ravintoluennot

 • Elämän polttoaine - Mitä ja miten pitäisi syödä?

HINTA

199€ + alv. 24% (+mahdollinen tilavuokra)

luento1.jpg
luennot_workshopit1.jpg

Työtehtäviä tukeva liikunta

Työtehtävät kuormittavat kehoa yksipuolisesti. Toimistotyöläisen kehon kuormitus on tunnetuin ja yksipuolisin, mutta yhtälailla siivoojan työnkuva kuormittaa kehoa tietyllä tavalla vaikkakin tapa on hyvin erilainen kuin toimistotyöläisellä.

Säännöllinen fysioterapeutin ohjaama liikuntatunti esimerkiksi kerran kuussa ehkäisee työn altistamia lihasjumeja ja vaivoja. Ensimmäinen liikunnan ohjaus tuntimme on ilmainen! Tämän jälkeen sovitaan tarpeidenne mukaan, miten ja milloin ohjaamme teidän työyhteisölle liikuntaa. Työtehtäviä tukeva liikunta toteutetaan aina teidän työn kuormittavuuden mukaan.

Kaikkein suurin hyöty työntekijöille on, kun fysioterapeutti ohjaa, mitä liikkeitä tulisi tehdä ja ennen kaikkea miten ne tulisi tehdä. Tämän lisäksi jokainen työntekijä saa ohjatun liikuntarutiinin harjoitteet videoituna ja pystyy tekemään niitä jatkossa mahdollisesti työssä ja ainakin vapaa-ajalla.

Mitä asioita työtehtäviä tukevassa liikunnassa tehdään?

Työtehtäviä tukeva liikunta pitää sisällään liikkuvuus-, kehonhallinta- ja voimaharjoitteita työtehtävä huomioiden.

Hyödyt työnantajalle:

 • Työtehokkuus paranee

 • Sairauspoissaolot vähenevät

 • Työilmapiiri paranee

 • Työntekijät aktivoituvat pitämään itsestään huolen

Hyödyt työntekijälle:

 • Kivuttomampaa työntekoa ja harrastamista

 • Tietää oman kehonsa heikkoudet ja vahvuudet

 • Oppii huolehtimaan kehosta sen tarvitsemalla tavalla

 • Vastapainoista harjoittelua työnkuormittavuuteen nähden

HINTA

Ensimmäinen kerta ilmainen!

199€ + alv 24% (+mahdollinen tilavuokra)

Lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit

Fysioterapeuttimme ohjaavat eri teemojen fysiikkatunteja. Tunneilla työntekijät saavat työkaluja kehosta huolehtimiseen, jotta he pysyvät iskussa niin töissä kuin vapaa-ajallakin!

Liikkuvuus ja kehonhallinta

 • Liikkuvuus on paljon muutakin kuin venyttelyä! Notkeuden lisäksi tunnit kehittävät kehonhallintaa, jolloin opit käyttämään kehon syviä lihaksia ja kontrolloimaan liikkeitä tehokkaasti. Ohjaajana Johannes.

Lihaskunto ja voima

 • Hyvä lihaskunto on tutkitusti tärkeä tekijä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Tunneilla sukelletaan niin kehonpaino- kuin lisäpainoharjoittelunkin saloihin toiveidenne ja tavoitteidenne mukaisesti. Ohjaajana Johannes.

Juoksu ja koordinaatio

 • Juoksu ja koordinaatio menee siinä missä kävely ja toimintakykykin. Harjoitusten tavoitteena on opetella nopeampaa askelkontaktia, parantaa juoksuasentoa ja kimmoisuutta. Juoksu- ja koordinaatioharjoitukset sopivat lenkkeilijöille, mutta rytmin, askelkontaktin ja kimmoisuuden harjoittamisesta on hyötyä kaikille. Harjoittelussa voidaan käyttää apuna rappusia, askeltikkaita, tötsiä ja pujottelukeppejä. Ohjaajana Joni.

HINTA

Ensimmäinen kerta ilmainen!

215€ + alv 24% (+ mahdollinen tilavuokra)

voimakehonhallinta1.jpg
lajitunnit1.png

Lajitunnit

Lajitunnit ovat mitä mainioin tapa nostattaa työyhteisön ilmapiiriä ja yhteishenkeä! Lajitunneilla ominaista on, että pyritään saamaan hikeä pintaan. Lajitunneilla käydään aina lajin perusteita läpi ja pidetään huoli, että taitotasosta riippumatta jokainen pystyy haastamaan itseään. Alussa lyhyt info säännöistä, jonka jälkeen hetki harjoitellaan. Suurimpana kokonaisuutena on tietysti itse peli. Moverestin tiimistä löytyy osaamista monien eri lajien parista, osa valmentaa tälläkin hetkellä kyseisiä lajeja eri seuroissa.

Roundnet (ts. Spikeball)

 • Roundnet on säännöiltään samankaltainen peli kuin lentopallo. Pallo on noin nyrkin kokoinen ja pelialustana on trampoliinimainen verkko. Peliä pelataan normaalisti 2vs2, mutta sitä voidaan soveltaa myös 1vs1 tai 3vs3 pelattavaksi. Kyseessä on Yhdysvalloissa ja maailmalla nopeasti leviävä urheilumuoto, joka on todella hauska ja koukuttava.

 • Me tuomme tarpeeksi pelivälineitä, jotta jokainen työntekijä pääsee varmasti pelaamaan

 • Tila: Esimerkiksi koulun liikuntasali tai tasainen nurmikko.

 • Lisätietoa löydät osoitteesta: www.roundnet.fi

 • Vetäjänä: Moverestin tiimiläiset

Koripallo

 • Käydään lyhyesti koripallon säännöt läpi, jonka jälkeen annetaan vinkkejä heittämiseen ja syöttämiseen. Tämän jälkeen on aika donkkailla!

 • Tila: Palloilusali

 • Vetäjänä: Timo, jolla on yli 20:n vuoden kokemus koripallosta pelaajana sekä valmentajana.

Salibandy

 • Käydään läpi tärkeimmät säännöt ja mailatekniikkaa, jonka jälkeen on pelien aika!

 • Tila: Palloilusali

 • Vetäjänä Joni, joka on pelannut salibandya koko ikänsä ja valmentaa tällä hetkellä Classicin C1-junnuja.

Jalkapallo

 • Alussa lyhyesti kerrataan säännöt, jonka jälkeen hetki harjoitellaan kuin jalkapallojoukkueessa. Suurimman ajan tottakai pelaamme

 • Tila: Luonnon- tai tekonurmi (soveltuu myös palloilusalissa Futsalin muodossa)

 • Vetäjänä Joni.

HINTA

Ensimmäinen kerta ilmainen!

175€ + alv 24 (+ mahdollinen tilavuokra)

Hyvinvointipalveluihimme luottavat muunmuassa:

S-ryhmä pirkanmaa.png
Tuomi logistiikka.png
NotkiaIT.png
analyste.png