Sarjakortti 5x – Purentalihashieronta

270,00 420,00  sis. ALV

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Sarjakortti purentalihashierontaan Tampereella — PDF-muodossa heti sähköpostiisi

Purentalihashieronta on hierontahoito, jossa käsitellään niska- hartiaseutua, rintakehän- / kaulanaluetta, sekä pään ja kasvojen lihaksistoa. Purentalihaksia käsitellään kasvojen päältä, sekä asiakkaan halutessa myös suun sisäpuolelta. Hieronnalla voidaan helpottaa pään-, sekä leuan alueen särkyjä ja kiputiloja.

Purentalihashierontaa Moverestilla tekevät Annina Mustonen (Kalevan piste) ja Niina Luhtasaari (Kalevan ja keskustan piste).

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?

Saat PDF-muotoisen sarjakortin automaattisesti sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisestä. Tarkistathan, että syötät sähköpostisi oikein tehdessäsi tilausta. Huom! Kortti tulee erillisen sähköpostin liitteenä. Tarkistathan roskapostin ja tarjouskansion, jos ei korttia kuulu.

Sarjakortin käyttöehdot ja voimassaolo

Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää kuka tahansa esittämällä kortin käynnin yhteydessä. Sarjakortti on voimassa 12kk kortin toimituspäivästä.

Mikäli haluat fyysisen sarjakortin, voit ostaa sellaisen toimipisteiltämme. Sovi aika sarjakortin ostamiselle sähköpostitse: info@moverest.fi. Emme toimita sarjakortteja postitse.