Mitkä henkilöstöedut käyvät hierontaan?

Meillä on mahdollista maksaa hierontaa Smartumilla, ePassilla, Eazybreakilla ja Edenredillä riippuen onko työnantaja määrittänyt hieronnan osaksi myönnettyjä palveluita. Lue lisää alta:

 • Smartum
  Mikäli hieronta on mahdollinen, löydät sen nimellä hierontaetu/hierontasaldo. Maksamiseen käytetään pääasiassa Smartum Pay-sovellusta. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa maksutilanteessa.
 • ePassi
  Hieronta löytyy ePassilla Hyvinvointikategorian alta. Hyvinvointi voi olla itsenäinen osa tai osana Flex-palvelupakettia. Maksu tapahtuu kassalla joko ePassin sovellusta käyttämällä tai ilmoittamalla ePassiin liitetyn puhelinnumeron, jolloin hierojamme suorittaa veloituksen.
 • Eazybreak
  Hieronta kuuluu Eazybreak Hyvinvointiin. Hierontaetu toimii joko itsenäisesti tai sitten osana Eazybreak Comboa. Eazybreakia käyttäessä varmistathan, että työnantaja on solminut sopimuksen meidän käyttöpaikkojemme kanssa. Sopimuspaikkanne näet käyttäjätilisi hausta, lähimmät sopimuspaikat sovelluksesi Sopimukset-listalta.
 • Edenred
  Edenredin hierontaetu toimii MyEdenred-sovelluksen kautta. Varmistathan, että työnantajasi on solminut sopimuksen käyttöpaikkojemme kanssa. Kysy lisätietoa etusi käyttöpaikoista yrityksesi henkilöstöasioista vastaavalta henkilöltä.

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat