Hyvä koulutettu hieroja Tampere Kaleva ja keskusta

Hieronta

Hieronta Tampere – hierontaa yksilön tarpeet huomioiden

Hieronta on loistava apu silloin, kun tarpeena on rentoutuminen tai kipujen tai jumien lievittäminen. Klassisen hieronnan lisäksi meiltä myös laadukas urheiluhierontapurentalihashieronta, raskaushieronta ja hierontaan yhdistetty dry needling (kuivaneulaus)osteopatia ja fysioterapia.

Monet meistä kärsivät työn ja harrastusten aiheuttamista pienistä ja välillä suuremmistakin vaivoista. Toistuva ja yksipuolinen työ rasittaa kehoamme merkittävästi. Useissa harrastuksissa tapahtuu myös samoja toistuvia liikkeitä, jotka voivat olla haitaksi kehomme hyvinvoinnille. Vaivoja ja tarpeita on monenlaisia jokaisen yksilön elämäntottumuksien mukaan. Kaikille ei sovi samanlainen käsittely, joten me pyrimme selvittämään yhdessä sinun kanssasi, mitkä ovat juuri sinun tarpeesi ja toteutamme käsittelyn sen mukaan. Ajanvaraus on helppoa nettiajanvarauksella. Palvelemme myös viikonloppuisin.

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden hieronnoista on mahdollista saada korvausta esimerkiksi työnantajalta tai eri sairaus- ja vakuutuskassoista (mm. Tampereen Kaupungin työntekijät).

“Olen ollut tyytyväinen asiakas jo monen vuoden ajan. Ajanvaraus on helppoa ja joustavaa. Palvelu on ystävällistä ja yksilölliset tarpeet ja toiveet otetaan erinomaisesti huomioon.”

Emilia, 25

Hieronnan hinnasto

 • 30min - 42€
 • 45min - 49€
 • 60min - 59€
 • 75min - 69€
 • 90min - 79€
 • 5x-sarjakortilla - 5€ alennus normaalihinnasta

Meillä käy henkilöstöedut

Huomioithan, että hierontaa, fysioterapiaa ja osteopatiaa ei voi maksaa liikuntaedulla, vaan tarvitset hyvinvointi- tai hierontaetua.
Lue lisää henkilöstöeduista täältä.

Epassi palveluntarjoaja Tampere
S-pirkanmaa osuuskauppa hierontaetu ja fysioterapiaetu Tampere
Smartum palveluntarjoaja Tampere
Edenred palveluntarjoaja Tampere

Hierojat Kalevan pisteellä

Hyvä fysioterapeutti ja hieroja Tampere

Niina Luhtasaari

Fysioterapeutti (erik. purentalihakset, niska-hartiaseutu), koulutettu hieroja (erik. purentalihashieronta)

Profiilisivu

Varaa aika

Hierojat Keskustan toimipisteellä

Hyvä fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Tampereella

Tuukka Tolvanen

Fysioterapeutti (erik. olkapää ja hartiaseutu) fysiikkavalmentaja/personal trainer, koulutettu hieroja

Profiilisivu

Varaa aika

Hyvä fysioterapeutti ja personal trainer Tampere

Johannes Peltonen

Fysioterapeutti (erik. olkapää, kyynärpää, selkä), personal trainer, koulutettu hieroja

Profiilisivu

Varaa aika

Hyvä fysioterapeutti ja hieroja Tampere

Niina Luhtasaari

Fysioterapeutti (erik. purentalihakset, niska-hartiaseutu), koulutettu hieroja (erik. purentalihashieronta)

Profiilisivu

Varaa aika

Hyvä fysioterapeutti Tampere Artistfysio

Maija Mustonen

Fysioterapeutti (erik. fyysiset taitelijat, alaselän, lonkan ja säärten alueen kiputilat)

Profiilisivu

Varaa aika

Yrityskäynnit ja työpaikkahieronta Tampereen alueella

Voit tilata hierojamme käymään myös työpaikalla, jolloin hieronnat voidaan toteuttaa työpäivän aikana tiloissanne tai jos haluat tarjota työntekijöille hierontaa vapaa-ajalle, niin työntekijät voivat käydä myös meidän toimipisteillämme Tampereella Kalevassa tai keskustassa yrityksen laskuun. Moverestilla hieronta-aikoja on tarjolla laajasti aamusta iltaan sekä myös viikonloppuisin. Hieronta sopii toimistotyöläisille sekä fyysistä työtä tekeville. Moverestilta saat juuri yrityksellesi sopivan palvelupaketin. Lue lisää yrityssivuiltamme.

Mikä on klassisen hierojan ja urheiluhierojan ero?

Urheiluhieroja on käynyt koulutuksen, jossa opetellaan klassisten hierontatekniikoiden lisäksi urheilijan tarpeisiin tärkeät tekniikat. Klassisessa hieronnassa pyritään erityisesti rentouttavaan lopputulokseen miellyttävillä hierontaotteilla. Urheiluhieronnassa korostuu lihasta voimakkaammin muokkaava käsittelyote, joka voi tuntua hieman voimakkaammalta. Urheiluhieronnassa usein myös käytetään tilanteen mukaan myös erilaisia ravistelu- ja taputtelutekniikoita, joiden tavoite on vauhdittaa palautumista tai valmistaa liikuntasuoritukseen. Hierojamme hallitsevat kummatkin tekniikat ja usein käyttävät niitä lomittain, mutta voit halutessasi pyytää tietynlaista käsittelyä.

Klassinen hieronta Tampere

Mitä hierontaan sisältyy?

Alkuhaastattelu- ja tutkimus, jonka jälkeen tarpeidesi mukaista käsittelyä
Hieronta voi antaa helpotusta toistuvan ja yksipuolisen työn rasitukseen. Urheilija taas pystyy nopeuttamaan palautumistaan säännöllisellä lihashuollolla. Vaivoja ja tarpeita on monenlaisia jokaisen yksilön elämäntottumuksien mukaan. Kaikille ei sovi samanlainen käsittely, joten selvitämme yhdessä sinun kanssasi, mitkä ovat juuri sinun tarpeesi ja toteutamme käsittelyn sen mukaan.

Moverestin hierojat taitavat klassisen hieronnan sekä ovat koulutettuja urheiluhierojia. Lue lisää urheiluhieronnasta. Lisäksi käytämme faskia- ja triggerpistekäsittelyä mikäli sinun kehosi näitä tarvitsee.

Hierontaa voidaan käyttää muokkaavana käsittelynä, jolloin lihasjännityksiä saadaan vähennettyä. Tähän toimivat esimerkiksi trigger- ja faskiakäsittelyt. Urheiluhieronnan otteet toimivat mm. palauttavana urheiluhierontana esimerkiksi kovan urheilusuorituksen jälkeen. Klassisen hieronnan otteilla saamme rentoutettua käsiteltävää lihasta, koko kehoa ja sitä kautta myös mieltä.

Alaselkä tai hartiat jumissa? Kireät takareidet ja pohkeet?
Jokainen autonratissa tai toimistossa istunut tietää, mitä se tekee hartioille. Jumi on kova ja joskus tuloksena voi olla jopa päänsärky tai huimaus. Jos tilanne on kertaluontoinen, hieronta voi antaa tilanteeseen helpotuksen. Jos taas ongelma on kestänyt pitkään, parempi vaihtoehto voi olla fysioterapia. Fysioterapiassa etsitään syy, miksi kyseinen ongelma pysyy tai toistuu, jotta voidaan saada pysyviä tuloksia ongelman ratkaisemisessa.

Hieronnan hyödyt – vetreämpiä lihaksia ja keveämpää mieltä
Tunnet olosi vapautuneemmaksi, koska lihasjännitykset vähenevät.

Olet iloisempi ja energisempi, koska hieronnan avulla aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat, joka auttaa särkyjen lieventymiseen. Saat itsellesi omaa aikaa rentoutua.

Auttaako hieronta kipuun?

Tyypillisiä kiputilanteita joissa tulee mieleen hakeutua hierontaan, ovat esimerkiksi:

 • Selkäkipu
 • Niskakipu
 • Päänsärky
 • Penikkaongelmat (säären etuosa)

Onko hieronta sitten oikea hoitomuoto näihin tilanteisiin? Riippuu tilanteesta. Jos kipu on tullut äkillisesti esimerkiksi kaatuessa tai törmäystilanteessa suosittelemme hakeutumaan lääkärille tai fysioterapeutille. Jos taas kipu on tullut pikkuhiljaa esimerkiksi pitkäkestoisen istumatyöskentelyn, kovan urheilusuorituksen tai intensiivisen treenijakson jälkeen, voi hieronta olla oikea vaihtoehto.

Jos on epäilys, että kudokset ovat vaurioituneet, ei hieronta tällaista tilannetta korjaa. Myöskään se ei auta tilanteisiin, joissa kehon dysfunktio eli epäoptimaalinen tapa suorittaa liikettä pitää kipua yllä. Jos taas kyse on tilanteesta, jossa pehmytkudos (eli lihakset ja jänteet) on väliaikaisesti ylirasittunut, voi hieronta olla juuri oikea apu.

Etkö ole aiemmin käynyt hieronnassa?

Olemme keränneet tähän vastauksia kysymyksiin, jotka usein askarruttavat ihmisiä jotka eivät hieronnassa ole käyneet Jos mikään näistä ei vastannut sinun kysymyksiin, otathan rohkeasti yhteyttä!

 • Minkälaiset vaatteet hierontaan tullessa?
  Mukavat vaatteet. Hieronta tehdään lähes aina paljasta ihoa vasten, joten hierottavan alueen päällysvaatteet riisutaan. Alusvaatteita ei kuitenkaan ole tarpeen riisua. Naisille suosittelemme valitsemaan sellaiset rintaliivit, jotka voi avata takapuolelta selkää hierottaessa.
 • Sattuuko hieronta?
  Hieronnassa ei ole tarkoituksenmukaista aiheuttaa ikävän tuntuista kipua. Usein hieronnan aikana voi tuntua lihaksessa kohtalaisen voimakasta paineentunnetta, jotta tarvittava vaikutus saadaan aikaan. Hieronnan aikana on tärkeää, että pystyy pysymään rentona ja ettei jännitä vastaan. Siksi hierojamme aina kysyvät, miltä käsittely tuntuu ja varmistavat, ettei ikävän tuntuista kipua synny.
 • Miten pitkä hieronta-aika on sopiva?
  • Koko kehon käsittely -> 90min
  • Yläkroppa tai alakroppa -> 60-75min
  • Tietty ongelma-alue (esimerkiksi niska-hartiaseutu tai jalkojen takaosat) -> 45-60min
  • Pieni ongelma-alue (esimerkiksi niska, pohkeet tai rintalihakset) -> 30min
 • Onko kipu hieronnan jälkeen normaalia?
  Lihakset voivat olla aran tai voimattoman tuntuiset hieronnan jälkeen. Jos taas käsittelyn jälkeen koet terävää, viiltävää tai jomottavaa kipua, se ei ole hyvä merkki ja suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä niin mietitään, miten kivun kanssa kannattaa edetä.
 • Hieronta ja venyttely – onko niillä samat vaikutukset?
  Hieronnalla on samantapaisia vaikutuksia kuin venyttelyllä: se kiihdyttää hierottavan alueen aineenvaihduntaa ja venyttää kudoksia minkä seurauksena lihas usein rentoutuu ja kipu vähenee. Venyttelyä se ei kuitenkaan korvaa, koska hieronnan aikana lihas ei ole niin pitkää aikaa venyneessä tilassa kuin venytellessä. Hieronta ei lisää liikkuvuutta toisin kuin järkevästi toteutettu liikkuvuusharjoittelu (johon venyttely kuuluu osana), mutta voi antaa edellytykset tehokkaan liikkuvuusharjoittelun tekemiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat