Hyvä fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Tampereella

Tuukka Tolvanen

Moikka!

Olen Tuukka Tolvanen, fysioterapeutti, urheiluhieroja ja fysiikkavalmentaja Tampereelta. Urheiluhierojana olen toiminut vuodesta 2015 alkaen ja fysioterapeuttina aloitin 2020. Olen kouluttautunut erityisesti olkapäävaivoihin ja jatkossa myös urheilufysioterapian opinnot tulevat osaksi arkea.

Teen henkilökohtaista fysiikkavalmennusta monipuolisesti eri lajien parissa. Vastaavana fysiikkavalmentajana olen toiminut useamman vuoden ajan nuorten esteratsastajien ryhmälle. Valmennus on aina yksilöllistä lajin ominaisuudet ja yksilön tarve huomioiden, niin kilpaurheilijoiden kuin kuntoliikkujien kanssa. Kaiken kuntoiset ja tasoiset liikkujat ovat lämpimästi tervetulleita valmennukseen.

Olkapää-, ja hartiaseudun kivut ovat erikoisosaamistani, mutta teen laajalti tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, joten vastaanotolleni tullaan monenlaisten oireiden vuoksi. Jokaisen ihmisen ollessa yksilöllinen on työni monipuolista ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely on ehdottomasti yksi tämän työn parhaista puolista. Fysioterapian ja valmentamisen lisäksi palveluihin kuuluu hieronta, josta on kertynyt kokemusta jo useamman vuoden. Hieronnan osalta olen syventänyt osaamistani urheiluhieronnan lisäksi myös purentalihashierontaan, josta on suuresti apua leukanivelen alueen ongelmissa, päänsäryissä ja bruksismin hoidossa.

Olen helposti lähestyttävä ja vastaanotollani pyrin luomaan asiakkaalle rennon ja mukavan ilmapiirin. Vaivan hoidossa tai valmennussuunnitelmassa tutkittu tieto, yksilöllisyys ja yhdessä asiakkaan kanssa luotu suunnitelma kantaa pitkälle. Tekemisen meininkiä rennossa ilmapiirissä, jonka keskiössä on asiakkaan yksilöllinen tilanne ja tavoite.

Varaa aika

Koulutukset ja osaaminen

 • Fysioterapeutti AMK (2020 TAMK)
 • Urheiluhierojan erikoisammattitutkinto (2015 Tampereen Urheiluhierojakoulu)

Lisäkoulutukset ja kurssit

 • Urheilijan niska-olkapää-hartia (2024)
 • Urheilufysioterapian peruskurssi (2023)
 • Urheilijan vahva nilkka ja jalkaterä (2023)
 • Yläraajan tendinopatiat (2022)
 • Olkapää – Integraalinen Fysioterapia (2021)
 • Alaraajan tendinopatiat (2021)
 • Palloilulajien fysiikkavalmennus (2021)
 • Palloilululajien off-season harjoittelu (2021)
 • Purentalihashieronta (2021)
 • Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan (2019)

Palvelut

Fysioterapia Tampere

Personal Training

Urheiluhieronta

Purentalihashieronta

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 045 7833 3873

Työhistoria

Proxima Finland (2020-2023)

Tuukka Tolvanen on paras fysioterapeutti jonka vastaanotolla olen käynyt: pitkään vaivanneet niskakrampit ja kivut saatiin nopeasti helpottamaan monipuolisella harjoitusohjelmalla. Tuukan tapa ohjata ja selittää liikkeiden tarkoitus motivoi omatoimiseen kehonhuoltoon, ja vastaanotolle on aina mukavaa mennä, kun tietää saavansa toimivan tekemisen meiningin rennossa ilmapiirissä. Huippuammattimainen ja huippuammattilainen!

Mari, 31

Tuukka on ehdottomasti alansa ammattilainen. Hän taitaa hieronnan, kinesioteippauksen ja muut fysioterapiaan liittyvät jutut. Työtä hän tekee täydellä sydämellä ja on erittäin motivoiva, asiantunteva ja sympaattinen. Minusta huippua on myös Tuukan ratkaisu keskeinen lähestymistapa ongelmiin. Olen saanut itsestäni niin paljon enemmän irti yksilöllisten harjoitteiden, hieronnan ja kuuntelun kautta! Jos siis etsinnässä kannustava ja ymmärtäväinen alansa huippuosaaja, Tuukka on juuri sun valinta!

Laura, 19

Jo pariin otteeseen olen saanut Tuukalta erinomaisen asiantuntevaa apua urheiluvammojen kuntouttamisessa. Jälkikäteen harmittaa ainoastaan se, etten tajunnut nopeammin pyytää Tuukan apua! Tuukan kanssa jumpatessa hurtti huumori lentää, mutta samanaikaisesti hän pitää huolen, että asiakas ymmärtää liikkeiden ja harjoitteiden tarkoituksen. Näin ollen motivaatio jatkaa kuntoutusta huolellisesti myös yksin kotona on taattu. Kamppailulajeissani vammoja tulee varmasti jatkossakin, mutta nykyään tiedän kenelle soittaa ensimmäisenä! P.s. fysioterapia videoyhteydellä toimii myös erinomaisesti ;)

Lauri, 27

Ammattitaitoista ja monipuolista asiakaslähtöistä palvelua. Ajan saa varattua suht lyhyelläkin varoitusajalla niin hierontaan kuin fysioterapiaankin. Asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioidaan laajalti niitä arvostaen.

Karoliina, 28

Sain ison avun pitkäaikaiseen vaivaan, tulin kuulluksi, ammattitaito oli ilmeinen, iso kiitos.

48 v ei enää nuori

Erinomaista asiakaspalvelua. Alusta loppuun asti minulla oli mukava ja rento olo. Hieronta oli juuri sellainen kuin toivoinkin ja Tuukka kuunteli toiveitani hyvin. Erityisesti niskan seudun hieronta oli hyvällä tavalla erilainen aikaisempiin hierontakokemuksiini verraten. Tulen varmasti uudelleenkin Tuukan vastaanotolle.

Krista, 28

Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelukokonaisuus. Alkujännitys ei haittaa, koska tarpeita kuunnellaan ja edetään sen mukaan miltä asiakkaasta tuntuu. Lihasjumit saa kyytiä!

Saija, 28

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat