Raskausajan hieronta tampere

Raskaushieronta Tampere

Raskaushierontaa raskaana oleville ja synnytyksestä palautumisen tueksi

Raskaushieronta on suunnattu sinulle, jos olet raskaana tai palautumassa synnytyksestä. Raskaushieronta on yhteisnimitys raskausajan hieronnalle ja synnytyksen jälkeiselle hieronnalle – yhtä hyvin voidaan käyttää termiä äitiyshieronta. Raskaushieronnan keinoin voidaan helpottaa mahdollisia kiputiloja, sekä rentouttaa kehoa ja mieltä, sekä auttaa kehoasi valmistautumaan synnytykseen / palautumaan siitä.

Meiltä myös muut hierontapalvelut, kuten klassinen hierontaurheiluhieronta, purentalihashieronta ja hierontaan yhdistetty dry needling (kuivaneulaus).

Suurin ero “perushierontaan” verrattuna on se, että raskaushierontaa Moverestilla tekee vain erikoistumiskoulutuksen käynyt koulutettu hieroja, joka pystyy huomioimaan sinut erityislaatuisesti niin raskaana ollessasi, kuin myös synnytyksen jälkeen.

Hinnasto

  • 30min - 42€ (1.6.2024 alkaen 49€)
  • 45min - 49€ (1.6.2024 alkaen 59€)
  • 60min - 59€ (1.6.2024 alkaen 69€)
  • 75min - 69€ (1.6.2024 alkaen 79€)
  • 90min - 79€ (1.6.2024 alkaen 89€)
  • 5x-sarjakortilla - 5€ alennus normaalihinnasta
  • Sarjakortin voit ostaa itsellesi käyntisi yhteydessä tai lahjakorttina verkkokaupastamme. Kortti on voimassa 12kk ostopäivästä.

Meillä käy henkilöstöedut

Huomioithan, että hierontaa, fysioterapiaa ja osteopatiaa ei voi maksaa liikuntaedulla, vaan tarvitset hyvinvointi- tai hierontaetua.
Lue lisää henkilöstöeduista täältä.

Epassi palveluntarjoaja Tampere
S-pirkanmaa osuuskauppa hierontaetu ja fysioterapiaetu Tampere
Smartum palveluntarjoaja Tampere
Edenred palveluntarjoaja Tampere

Raskaushierontaa Kalevassa Moverestilla tarjoaa:

Raskaushieronta Tampereen Kalevassa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Varaa aika helposti netissä

Millaista on raskaushieronta? 

Hieronta alkaa lyhyellä tilanteen kartoituksella: mikä tilanne sinulla on kehossa, mitä toiveita hieronnan suhteen? Hieronta voi tapahtua raskauden vaiheesta riippuen päinmakuulla, selinmakuulla, kylkimakuulla tai istuen. Pääasia, että saat mukavan ja hyvän asennon, jossa on helppo rentoutua. Hieronta on lempeä hoitomuoto, joka sopii suurimmalle osalle odottavista äideistä. Hierontaa pystytään muokkaamaan sinun tarpeidesi mukaan, esimerkiksi säätelemällä hierontaotteiden voimakkuutta ja hieronta-asentoja.   

Milloin voin tulla hierontaan synnytyksen jälkeen?

Synnytyksen jälkeen hierontaan voi tulla niin alatiesynnytyksen kuin sektiosynnytyksenkin jälkeen, kun jälkitarkastus on tehty. Käynnillä voidaan hyödyntää esim. kylkimakuuasentoa ja erilaisia tyynyjä mukavan asennon saamiseksi, jos esimerkiksi vatsan alue tai rinnat tuntuvat vielä aroilta. 

Erityisiä osa-alueita, joita synnytyksen jälkeen hieronnassa voidaan käsitellä perinteisten käsittelyalueiden lisäksi ovat mm. pallean alue, mahdollisen sektioarven alue ja vatsan alue. 

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat