Hyvä fysioterapeutti ja hieroja Tampere

Työpaikat

Emme hae tällä hetkellä työntekijöitä. Jos olisit kiinnostunut työskentelemään meillä, ota silti yhteyttä Joni Puhakkaan (yhteystiedot sivun alalaidassa)!

Mikä Moverest?

Moverest Oy on vuonna 2018 perustettu moderni hyvinvointialanyritys, joka koostuu tällä hetkellä kymmenestä alan ammattilaisesta. Toimipisteemme ovat Tampereella Rieväkadulla, Kalevan Prisman välittömässä läheisyydessä sekä Åkerlundinkadulla keskustan kupeessa. Joukkoomme kuuluu fysioterapeutteja ja koulutettuja hierojia. Asiakaskuntamme koostuu pääosin 15-65-vuotiaista, liikunnallisen elämäntyylin omaavista henkilöistä. Palvelutarjontaamme kuuluu muunmuassa fysioterapia, hieronta/urheiluhieronta, osteopatia, personal training ja valmennus sekä erilaiset hyvinvoinnin ja suorituskyvyn mittaukset yksilöille, yrityksille ja urheiluseuroille.

Meille on tärkeää tehdä työtä asiakaslähtöisesti ja keskiössä on asiakkaan tarpeen tunnistaminen ja siihen vastaaminen. Tarve voi olla esimerkiksi kivun selättäminen, vaivojen ennaltaehkäisy, suorituskyvyn parantaminen, palautumisen vauhdittaminen tai puhdas rentoutuminen. Tästä syystä meiltä löytää monenlaisia palveluita saman katon alta. Emme pyri tekemään asiakasta riippuvaiseksi palveluistamme, vaan pyrimme aina tukemaan asiakkaan kykyä huolehtia myös itse omasta hyvinvoinnistaan.

Olemme palvelleet jo yli 5000 asiakasta ja asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme: Moverestin NPS-luku on 85. NPS on kansainvälisesti käytetyin asiakastyytyväisyden ja -uskollisuuden mittari, joka ilmoitetaan lukuarvona -100 ja 100 välillä. Yli 50:n arvoa pidetään erinomaisena.

Miksi työskennellä Moverestilla?

  • Pääset kehittyvään ja kasvavaan työympäristöön modernissa hyvinvointialan yrityksessä
  • Saat käyttöösi ajanvarausjärjestelmän, potilastietojärjestelmän, maksuliikennevälineet sekä muut työssä tarvittavat IT-järjestelmät.
  • Tuemme sinua henkilöbrändäyksessä ja ammatillisessa kehittymisessä
  • Tuemme markkinoissa ja asiakashankinnassa
  • Pääset halutessasi esille sosiaalisen median kanavissamme ja kirjoittamaan mm. asiantuntijablogeja

EDELLYTÄMME SINULTA

Joku/jotkut seuraavista koulutuksista:

  • Koulutettu hieroja
  • Fysioterapeutti
  • Osteopaatti
  • Naprapaatti
  • Kiropraktikko

Oma toiminimi (jos tarvitset apua yrittäjyyden aloittamisessa, autamme mielellämme)

Y-tunnus sekä muut lainvoimaiset edellytykset terveysalan elinkeinoharjoittajana toimimiseksi.

Yhteystiedot

Joni Puhakka
0443551445
Joni.puhakka@moverest.fi

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat