Hyvä fysioterapeutti ja hieroja Tampere

Työpaikat

Haemme tällä hetkellä yhtä ammatinharjoittajaa (fysioterapeutti / koulutettu hieroja / osteopaatti). Ota yhteyttä Joni Puhakkaan (yhteystiedot sivun alalaidassa) tai lähetä suoraan avoin hakemus.

Mikä Moverest?

Moverest Oy on vuonna 2018 perustettu moderni hyvinvointialanyritys, joka koostuu tällä hetkellä 11 alan ammattilaisesta. Toimipisteemme ovat Tampereella Rieväkadulla, Kalevan Prisman välittömässä läheisyydessä sekä Åkerlundinkadulla keskustan kupeessa. Joukkoomme kuuluu fysioterapeutteja, koulutettuja hierojia, fysiikkavalmentajia ja osteopaatti. Asiakaskuntamme koostuu pääosin 15-65-vuotiaista, liikunnallisen elämäntyylin omaavista henkilöistä. Palvelutarjontaamme kuuluu muunmuassa fysioterapia, hieronta/urheiluhieronta, osteopatia, personal training ja valmennus sekä erilaiset hyvinvoinnin ja suorituskyvyn mittaukset yksilöille, yrityksille ja urheiluseuroille.

Meille on tärkeää tehdä työtä asiakaslähtöisesti ja keskiössä on asiakkaan tarpeen tunnistaminen ja siihen vastaaminen. Tarve voi olla esimerkiksi kivun selättäminen, vaivojen ennaltaehkäisy, suorituskyvyn parantaminen, palautumisen vauhdittaminen tai puhdas rentoutuminen. Tästä syystä meiltä löytää monenlaisia palveluita saman katon alta. Emme pyri tekemään asiakasta riippuvaiseksi palveluistamme, vaan pyrimme aina tukemaan asiakkaan kykyä huolehtia myös itse omasta hyvinvoinnistaan.

Olemme palvelleet jo yli 6500 asiakasta ja asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluumme: Moverestin NPS-luku on 85. NPS on kansainvälisesti käytetyin asiakastyytyväisyden ja -uskollisuuden mittari, joka ilmoitetaan lukuarvona -100 ja 100 välillä. Yli 50:n arvoa pidetään erinomaisena.

Miksi töihin Moverestille?

Erinomaiset tilat ja välineet harjoittaa ammattiasi:
– Tilavat hoitohuoneet laadukkailla hoitopöydillä ja muilla varusteilla
– Oma yksityinen kuntosali (keskustassa laajempi varustelu)
– Työhön tarvittavat IT-laitteet ja ohjelmistot

Fysiikkavalmennus Tampere, fysioterapeutti valmentajana

Kannustava ammatillinen yhteisö, jossa pääset kehittymään rennossa ilmapiirissä. Säännölliset ammatilliset palaverit ja sparrailut sekä kannustava ilmapiiri mahdollistavat nopean kehittymisen.

Hyvä fysioterapeutti ja hieroja Tampere

Yrityksen johto hoitaa aktiivisesti asiakashankintaa ja yrityksen kehittämistä, jotta sinä voit keskittyä asiakastyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen. Panostamme markkinointiin voimakkaasti, mikä näkyy vakaana asiakasvirtana vasta aloittelevallakin ammatinharjoittajalla. Vaikka kannustamme myös omatoimiseen asiakashankintaan, Moverestin laadukas markkinointi ja laaja olemassaoleva asiakaskunta takaavat, että töitä riittää.

Edellytämme sinulta

Joku/jotkut seuraavista koulutuksista:

  • Koulutettu hieroja
  • Fysioterapeutti
  • Osteopaatti

  • Oma toiminimi (jos tarvitset apua yrittäjyyden aloittamisessa, autamme mielellämme)
  • Y-tunnus sekä muut lainvoimaiset edellytykset terveysalan elinkeinoharjoittajana toimimiseksi.

Yhteystiedot

Joni Puhakka
0447773080
Joni.puhakka@moverest.fi

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat