Dry needling Tampere

Dry needling eli kuivaneulaus Tampere – Kaleva ja keskusta

Dry needling on akupunktioneuloilla tapahtuvaa kuivaneulausta. Sen hyödyt ovat kipua poistava vaikutus, helppous ja nopeus. Hoidolla pyritään rentouttamaan lihakset ja tällä tavoin edesauttamaan lihasten palautumista. Dry needling helpottaa kipuoireita ja jännittyneisyyttä lihaksessa, sekä parantaa liikkuvuutta. Hoidolla pyritään laukaisemaan kehon omat paranemisprosessit ja sillä stimuloidaan myös immuunijärjestelmää. Hoito perustuu länsimaiseen lääketieteeseen, eikä sitä pidä sekoittaa kiinalaiseen akupunktiohoitoon, jossa hoidetaan kehon meridiaanien akupisteitä.

Dry needling saa aikaan verisuonten laajentumista, mikä lisää lihaksen veren ja hapen saantia. Neulauksella myös voidaan vaikuttaa hermostoon, jolloin vähennetään kiputuntemuksia. Menetelmä sopii myös kipuherkille henkilöille.

Hinnasto

Neulaus sisältyy hieronnan hoitoaikaan

  • 45min - 57€
  • 60min - 67€
  • 75min - 77€
  • 90min - 87€
  • 5x-sarjakortilla - 5€ alennus normaalihinnasta
  • Sarjakortin voit ostaa itsellesi käyntisi yhteydessä tai lahjakorttina verkkokaupastamme. Kortti on voimassa 12kk ostopäivästä.

Meillä käy henkilöstöedut

Huomioithan, että hierontaa, fysioterapiaa ja osteopatiaa ei voi maksaa liikuntaedulla, vaan tarvitset hyvinvointi- tai hierontaetua.
Lue lisää henkilöstöeduista täältä.

Epassi palveluntarjoaja Tampere
S-pirkanmaa osuuskauppa hierontaetu ja fysioterapiaetu Tampere
Smartum palveluntarjoaja Tampere
Edenred palveluntarjoaja Tampere

Dry neelingin voit varata hieronnan ohessa:

Mietityttäkö, sopiiko dry needling sinulle?

Ota suoraan yhteyttä neula-asiantunija Jens Rämöön ja kysy, mitä mieleesi juolahtaa!

Jensin yhteystiedot

Mitä dry needlingissä tehdään?

Dry needlingissä asetetaan ohut neula (0,15-0,35 mm paksu) lihaksen kipu- eli triggerpisteeseen. Neula asetetaan lihakseen nopealla liikkeellä. Neula on paikoillaan noin 5-20 minuuttia, jonka jälkeen neula poistetaan ja aluetta hierotaan. Neulaa voidaan joissain tapauksissa myös hieman liikutella. Hoidon aikana käsiteltävään lihakseen voi tulla refleksimäinen paikallinen lihasnykäys, joka on täysin normaali reaktio.

Triggerpiste on lihaksessa oleva ärtynyt lihassolujen solmukohta, joka koostuu kireistä lihasjuosteista. Joskus triggerpisteen voi tunnustellessa havaita pienenä pisteenä tai kovana kohtana arassa lihaksessa. Triggerpisteet oireilevat joko paikallisesti tai heijastavat kipua muualle kehoon. Tämän vuoksi itse oirepaikka ei ole aina siellä missä varsinainen kipu sijaitsee. Triggerpiste yleensä aktivoituu toistuvan rasituksen seurauksena. Dry needling ”rikkoo” triggerpisteen ja kyseisen solmukohdan, jolloin lihas pääsee palautumaan normaaliin pituuteensa ja rentoutuu. Dry needling tehoaa triggerpisteisiin hyvin ja on miellyttävämpää, tehokkaampaa ja kivuttomampaa kuin perinteinen triggerpiste-hieronta.

Dry needlingissä ei injektoida mitään lääkeaineita kehoon. Hoidoissa käytetään steriilejä kertakäyttöneuloja.

 

Milloin neuloja, milloin ei?

Milloin neuloja?

· Kipeät ja arat lihakset

· Lihasjumit

· Päänsärky

· Erilaiset kehon kiputilat

Esteitä neulaukselle:

· Verenvuototauti

· Verenohennuslääkitys

· Tulehdus

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat