Hyvä osteopaatti, hieroja ja urheiluhieroja Tampere

Jens Rämö

Olen Jens Rämö, Lahdesta lähtenyt mutta Tampereelle siirtynyt osteopaatti ja koulutettu hieroja. Taustalla minulla on myös liikuntaneuvojan koulutus. Hierojana olen toiminut vuodesta 2011 lähtien, eli vakaata ja monipuolista kokemusta alalta löytyy. Olen hankkinut pätevyyden myös triggerpiste- ja kuivaneulaus-hoitoihin.

Olen aina ollut kiinnostunut kehon toiminnasta ja hyvinvoinnista; anatomiasta ja fysiologiasta lähtien. Hierojana työskennellessäni halusin oppia lisää tutkimis- ja hoitomenetelmiä, joilla auttaa asiakkaitani, joten osteopatiakoulutus oli luonnollinen jatko uralleni. Osteopatiassa kiteytyy koko kehon ja sen toiminnan tuntemus. Tavoitteenani on aina yksilöllisesti selvittää asiakkaan kipujen ja toimintahäiriöiden aiheuttaja ja alkusyy, sekä hoitaa sitä mahdollisimman tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua monipuolisesti luonnossa kävellen ja pyöräillen, käydä kuntosalilla, sekä nautin myös kitaran rämpyttelystä kotona. Lajitaustaa minulta löytyy jääkiekon parista ja olen kokeillut myös thainyrkkeilyä.

Varaa aika

Koulutukset ja osaaminen

  • Osteopaatti (AMK, 2022)
  • Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (2011)

Lisäkoulutukset:

  • Dry neeling -koulutus (2017)
  • Triggerpistekoulutus (2016)

Palvelut

Urheiluhieronta

Osteopatia Tampere

Yhteystiedot

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat