Hyvinvointipalvelut yrityksille

Hyvinvointipalvelut yrityksille

Työpaikkahieronta ja yrityskäynnit

Hieronta rentouttaa kehoa sekä mieltä ja tarvittaessa helpottaa kipuja ja vaivoja. Työntekijä voi paremmin ja jaksaa tehdä töitä tehokkaammin.

Fysioterapia

Yrityksen sisällä työtehtävät voivat vaihdella ja työntekijöiden keho voi kuormittua eri tavalla. Fysioterapiassa otetaan aina huomioon työntekijän työnkuva sekä vapaa-ajan tottumukset.

Työpaikkahieronta ja yrityskäynnit Tampereen seudulla

Hieronta rentouttaa kehoa sekä mieltä ja tarvittaessa helpottaa kipuja ja vaivoja. Työntekijä voi paremmin ja jaksaa tehdä töitä tehokkaammin.

Hieronta sopii toimistotyöläisille sekä fyysistä työtä tekeville. Hieronnat voidaan toteuttaa työpäivän aikana tiloissanne tai jos haluat tarjota työntekijöille hierontaedun vapaa-ajalle, työntekijät voivat käydä myös meillä. Meille hierontaan pääsee arkena ja viikonloppuna aamusta iltaan. Toimipisteemme sijaitsevat Kalevassa sekä Keskustassa Tampere-taloa vastapäätä.

Työpaikkahieronta

Sinulle, joka haluat helpon ja toimivan palvelun työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Tehtäväsi on järjestää työpaikalle hierontatila, me hoidamme kaiken muun:

 1. Sovitaan hierontapäivä(t), yritys varaa hierontaan soveltuvan tilan
 2. Toimitamme linkin varauslistaan
 3. Työntekijät varaavat heille sopivat ajat
 4. Hieroja työpaikalle ja työntekijän on aika rentoutua

Vaivaton palvelupaketti, jolla tuet henkilöstön hyvinvointia:

 • Sinulla ei kulu aikaa hierontojen aikatauluttamiseen
 • Kätevät maksutavat, on sitten maksajana yritys, työntekijä tai niiden yhdistelmä

Hieronnan laskutus ja maksutavat

 • Mikäli yritys maksaa hieronnan tai osan siitä, laskutetaan sopimuksen mukaan esimerkiksi kuukausittain.
 • Mikäli työntekijä maksaa hieronnasta, hän maksaa osuutensa hieronnan yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen ja hierontaan soveltuvat henkilöstöedut (ePassin, Smartumin, Eaxybreakin ja Edenredin hierontaedut)
 • Hieronnan hinta voidaan myös halutessanne jakaa yrityksen ja työntekijän kesken.

Haluatko hieronnat mieluummin Moverestin tiloissa?

Jos haluat tarjota työntekijöille hierontaedun vapaa-ajalle, työntekijät voivat käydä myös meillä. Meille hierontaan pääsee arkena ja viikonloppuna aamusta iltaan, joten tämä vaihtoehto voi olla sopia esimerkiksi vuorotöitä tekeville.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kuinka usein hierontaa työntekijöille?

Useimmat yritysasiakkaamme tarjoavat hierontamahdollisuuden työntekijälle kerran kuussa. Henkilöstömäärältä pienemmissä yrityksissä käymme noin kerran kuussa, isommissa yrityksissä voimme käydä viikoittain. Te määritätte käyntitahdin.

Maksukäytännöt sovitaan teille parhaalla tavalla. Voimme suoralaskuttaa teitä hierontojen mukaan esimerkiksi kuukausittain tai työntekijä voi maksaa omavastuunsa maksukortilla hieronnan yhteydessä.

Työpaikkahieronnan helpot ja mukautuvat toteutustavat

Voimme tulla hieromaan työpaikallenne. Tarvitsemme vain pienen neuvottelutilan verran tilaa, me hoidamme loput. Työntekijänne voivat tulla meille joko Kalevaan tai Keskustaan. Voidaan sopia teille hierontapäivä, jolloin työntekijät käyvät tai työntekijät voivat valita itse vapaasti sopivan aikansa.

Miksi Moverest työpaikkahierontojen toteuttajana?

 • Meiltä löytyy yhteensä 9 alan ammattilaista, mikäli hierojamme sairastuu tai haluatte vaihtaa hierojaa, meillä on uusi tekijä tilalle. Lisäksi jos tarvitsette hierontaa isommalla volyymilla, se varmasti onnistuu meiltä.
 • Hierojanne ammattinimike on vähintään koulutettu hieroja, voi olla lisäksi myös fysioterapeutti tai osteopaatti. Olemme kokonaisvaltainen hyvinvointialan yritys, joten me emme ainoastaan puristele niskoja, vaan pystymme huomioimaan ja auttamaan asiakasta kokonaisuutena.
 • Meillä käy myös korttimaksut ja henkilöstöedut perinteinen seteli kouraan -menettelyn lisäksi. Tehdään homma helpoksi kaikille osapuolille.
 • Mahdollisuus hierontaan työpaikallenne tai kahdella eri toimipisteellämme hyvillä sijainneilla Tampereen keskustassa ja Kalevassa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot

Fysioterapiapalvelut yrityksille

Fysioterapia on ydinosaamistamme. Fysioterapia on keskeisin hoitomuoto kun puhutaan kivun vähentämisestä tai ennaltaehkäisystä. Yrityksen sisällä työtehtävät voivat vaihdella ja työntekijöiden keho voi kuormittua eri tavalla. Fysioterapiassa otetaan aina huomioon työntekijän työnkuva sekä vapaa-ajan tottumukset. Näiden pohjalta jokainen työntekijä saa yksilöllistä ohjausta ja hänen tarpeitaan vaativaa fysioterapiaa. Toisen kanssa voidaan keskittyä olemassa olevien kipujen vähentämiseen, kun taas toisen kanssa keskitytään ennaltaehkäisevään ohjaukseen ja neuvontaan, jotta kipuja ei tulisi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Keho kuntoon – kolmen käyntikerran paketti

1. Käynti

Alkukartoitus ja fysioterapeuttinen tutkiminen: Sisältävät haastattelun liiketottumuksista ja mahdollisista kivuista sekä vaivoista. Fysioterapeuttisessa tutkimuksessa tutkitaan asentoa, ryhtiä, liikkuvuutta, kehon hallintaa sekä voimatasoja. Näiden pohjalta saadaan kokonaisvaltainen käsitys työntekijän kehon tilasta.

2. Käynti

Käynti: Ongelmakohtien kehittäminen: Löydettyjä ongelmakohtia lähdetään lieventämään tarvittaessa manuaalisella käsittelyllä sekä kehittämään sopivien harjoitteiden avulla. Työntekijä saa ohjatut harjoitteet videoituna, jotta harjoitteet muistaa ja niitä voi jatkossa tehdä omalla ajalla. Harjoitteet ja niiden haastavuus määritellään aina tapauskohtaisesti eli jokainen saa juuri tarvitsemaansa tekemistä. Meidän tavoitteena on, ettei harjoitteet tuntuisi tylsiltä ja ylimääräiseltä työltä vaan sopisivat osaksi arkirutiineja.

3. Käynti

Eväät jatkoa varten: Kolmas käyntikerta ajoitetaan hieman myöhemmäksi. Viimeisen käynnin tarkoitus on tiedustella, miten työntekijällä on sujunut harjoitteiden kanssa. Tällä viimeisellä kerralla käytetään manuaalista käsittelyä ja ohjataan uusia harjoitteita jos se on tarpeellista.

Hyödyt työnantajalle

 • Työtehokkuus paranee
 • Sairauspoissaolot vähenevät
 • Työilmapiiri kohenee
 • Työntekijät aktivoituvat pitämään itsestään huolta

Hyödyt työntekijälle

 • Kivuttomampaa työntekoa ja harrastamista
 • Oppii tiedostamaan oman kehonsa heikkoudet ja vahvuudet
 • Oppii huolehtimaan kehostaan sen tarvitsemalla tavalla
 • Täsmäharjoittelua työn kuormittavuuden vastapainoksi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat