Hieronta, raskausajan hieronta ja purentalihasten hieronta Tampere

Annina Mustonen

Minulle on tärkeää, että meillä on asiakkaan kanssa rento ja lämmin ilmapiiri. Mikäli olet tulossa ensimmäistä kertaa hierontaan tai äitiysfysioterapiaan, niin koen että minun vastaanotolle on erityisen helppo tulla myös ekakertalaisena. Mielestäni on ihana tarjota asiakkaille pieni rentouttava hetki arjen keskellä tai auttaa äitiysfysioterapian keinoin äitejä. Synnytyskokemusten parantaminen on lähellä sydäntäni ja valmistun pian synnytyksen ammattilaiseksi, ammattidoulaksi. Palveluihini kuuluu äitiysfysioterapia (erikoistunut synnytykseen valmistavaan äitiysfysioterapiaan), purentalihashieronta, äitiyshieronta, sekä klassinen- ja urheiluhieronta.

Työskentelin taitoluisteluvalmentajana 14 vuoden ajan, niin jäällä kuin fysiikkavalmennuksenkin parissa. Myös psyykkinen valmennus on ollut lähellä sydäntäni. Kävin lukuisia valmennukseen liittyviä koulutuksia ja toimin myös asiantuntijan roolissa. Työskentelin suurella intohimolla valmennuksen parissa, mutta samalla se myös uuvutti minut. Olenkin valmennus-uran jälkeen opetellut uudenlaista elämäntyyliä, jossa olisi enemmän aikaa rentoutumiselle ja vapaa-ajalle, eikä kiire ja suorittaminen olisi niin suuressa roolissa. Arkea viettelen mieheni ja meidän ihanan 5 vuotiaan tyttären kanssa. Synnytykseni ei mennyt kuin Strömsöössä ja äidiksi kasvaminen, sekä vauva-aika oli aikamoista identiteettikriiseilyä, sekä tunnemylläkkää. Oman raskauden, synnytyksen ja synnytyksestä palautumisen aikana äitiys alkoi luonnollisesti kiinnostamaan enemmänkin. Aloin hakemaan tietoa asioista ja työstämään omia kokemuksiani ja kehon tuntemuksia. Koin olevani aika yksin kokemuksieni kanssa, eikä tiedon löytäminen ollut helppoa. En kokenut saavani tarvitsemaani tukea tarjolla olevista peruspalveluista. Kun asiat olivat loksahdelleet paikoilleen ja olin löytänyt oikeat koulutukset tietopohjan ja osaamisen kartuttamiseksi, tuli vahva tunne, että haluan jakaa oppejani myös muille äideille <3 Minulle on aina ollut tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä ja joka on lähellä sydäntä.

Voit tulla vastaanotolleni lempeään äitiysfysioterapiaan tai rentoutumaan hierontaan. Stressi ja suorittava, sekä kiireinen elämäntyyli on lisääntynyt. Tiesitkö, että ne saattavat aiheuttaa kireyttä koko kehoon, sekä myös purentalihaksiin ja saada hermoston ylivirittyneeseen tilaan? Teen myös mielelläni rentouttavia päähierontoja osana klassista- tai urheiluhierontaa. Lämpimästi tervetuloa <3

Varaa aika

Koulutukset ja osaaminen

  • Ammattidoulaopiskelija (määrä valmistua 2024)
  • Fysioterapeutti (2017)
  • Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (2013)
  • Lähihoitaja (2012)

Täydennyskoulutukset:

  • Äitiysfysioterapia erikoistumiskoulutus (2023)
  • Äitiyshieronta erikoistumiskoulutus (2022)
  • Purentalihashieronta erikoistumiskoulutus (2021)
  • Lisäksi useat urheiluun ja taitoluisteluvalmennukseen liittyvät koulutukset (2006-2020)

Palvelut

Purentalihashieronta

Urheiluhieronta

Raskaushieronta

Yhteystiedot

Äitiysfysioterapiakäynnillä oli lempeä tunnelma, Annina osaa ammattitaitoisesti ohjata ja kertoa, miten palautumista synnytyksen jälkeen saa edistettyä oikeilla tekniikoilla ja lempeästi, itseään ja kehoaan kuunnellen. Itselle jäi käynnistä hyvä fiilis ja koin, että käynti oli todella hyvä, koska sain vielä enemmän tietoa ja vinkkejä liittyen synnytyksestä palautumiseen. Sain myös hyvät ja selkeät ohjeet, kuinka voin kotona treenata mm lantionpohjan lihaksia.

Palaute fysioterapeuttisesta jälkitarkastuksesta

Äitiysfysioterapiassa käytiin kattavasti läpi synnytyksen eri vaiheet ja miten niihin voi itse valmistautua ja vaikuttaa. Myös tukihenkilön roolia käytiin läpi. Osa asioista oli jo tuttuja, mutta tuli myös paljon uusia ajatuksia ja paljon syvällisemmin kuin esim. neuvolan synnytysvalmennuksessa. Itselle käynti auttoi antamaan mielenrauhaa ja varmuuttaa synnyttämiseen liittyvissä ajatuksissa.

Palaute synnytykseen valmistavasta äitiysfysioterapiasta

“Aivan ihana Annina, palvelu todella ystävällistä. Pätevä työssään. Ehdottomasti tulen uudestaan.”

Katja, 32

“Hyvä ja mukava palvelu ja asiakkaana koin että tulin hyvin kuulluksi ja sain toiveideni mukaista hierontaa”

Sini, 22

“Erittäin hyvä hieronta, miellyttävä tuttavuus”

Outi, 65

“Tosi ihana käynti. Hieroja oli ihana ja tunnelma rento. Aivan varmasti tulen uudelleen 😊”

Sara, 22

“Purentalihashieronta oli erittäin rentouttava sekä lihaksille että mielelle. Hieronta ei tuntunut kliiniseltä vaan kaikin puolin rauhoittavalta. Kiitos siitä!”

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat