Hyvä koulutettu hieroja urheiluhieroja Melina Salo Tampere

Melina Salo

Olen sosiaalinen persoona ja kiinnostunut asiakkaasta, hänen toiveistaan ja mahdollisista ongelmista. Haluan löytää asiakkaalle sopivan tavan toteuttaa hierontaa ja näin auttaa asiakkaan hyvinvointia. Minun vastaanotolla tunnelma on rento ja rauhallinen. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee olevansa sen hetken tärkein asia, on kyseessä rentouttava hieronta tai ongelmiin pureutuminen.

Harrastustaustaa minulla on joukkuevoimistelun ja jalkapallon parista. Tällä hetkellä käyn aktiivisesti kuntosalilla. Lenkkipoluilta minut löytää silloin tällöin. Urheilu ja liikkuminen on lähellä sydäntäni, joten minun tulee seurattua urheilua sekä kokeilen aktiivisesti erilaisia lajeja.

 

Varaa aika

Koulutukset ja osaaminen

  • Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (2021)

Palvelut

Hieronta Tampere

Urheiluhieronta Tampere

Personal Training Tampere

Yhteystiedot

“Kokonaisuutena aivan miellyttävä kokemus. Hierojasta paistoi asiantuntijuus ja tilat olivat mukavat.”

Aija, 27

“Ystävällinen hieroja, joka kuunteli mun tarpeita.”

Henna, 33

“Melina oli ymmärtäväinen ja asiakaslähtöinen. Kysyi vointia ja tiedusteli tarkasti ongelmakohtia mitä lähdimme hoitamaan. Huippu ystävällinen ja asiantunteva palvelu!”

Sonja, 23

"Palvelu oli oikein hyvää ja tietävää. Urheiluhieronnasta oli apua sekä keholle että mielelle :) Aika kului nopeasti ja hieronnan jälkeen oli tosi kevyt olo. Suosittelen!”

Kim, 28

“Kävin Melinalla hierottavana ja käynti ehdottomasti ylitti odotukset! Minulla oli samalla viikolla tulossa fyysisesti vaativa viikonloppu, paljon lajitreeniä ja yksi sirkusesitys, johon tarvitsin yläkropan lihakset hyvin käyttöön. Hieronnan ansiosta lihaksiin kerääntyneet kuonat saatiin purettua ja jaksoin taas ihan uudella intensiteetillä treenit ja esityksen. Melinalla oli hyvä ja huomaavainen hierontaote, ja hän pyrkii erityisesti lievittämään mahdollisia kiputuntemuksia hierottavissa lihaksissa”

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat