Kiitos varauksestasi!

Varausvahvistus ja varauksen tiedot on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saanut sähköpostia, tarkistathan roskaposti- ja tarjouskansiot.

Oletko käynyt meillä aiemminkin? Jätä arvostelu Googlessa!

Google-arvostelu auttaa muitakin löytämään palvelumme, eikä arvostelun jättäminen kestä kuin minuutin tai kaksi. Voit jättää arvostelun joko toiseen toimipisteistämme tai molempiin.

Oletko käynyt keskustan pisteellä? Jätä arvostelu tästä!

Oletko käynyt Kalevan pisteellä? Jätä arvostelu tästä!

Saapuminen Kalevan toimipisteelle

Jos saavut autolla niin lähimmät maksuttomat kiekkopaikat (2h) löydät Kalevan Prisman parkkipaikalta tai kauppakeskus Kalesta. Lisää kiekkopaikkoja on Sammonkadulla. Linjan 3 ratikkapysäkki löytyy aivan toimipisteen edessä. Tarkka osoite Rieväkatu 2. Puhelinnumero Kalevaan 010 419 3270

Saapuminen keskustan toimipisteelle

Tullin alueelta löydät maksullisia parkkipaikkoja. Lähimmät maksuttomat kiekkopaikat ovat Sampolan alueen parkkipaikoilla ja kadunvarsilla. Myös Kalevankankaan hautausmaan edustalla on paljon ilmaisia kiekkopaikkoja. Bussilinja 2 tuo bussilinjoista lähimmäksi ja 7, 9 ja 40 jättävät myös alle 200m matkan päähän. Ratikalla pääsee perille myös ja tällöin kävelyä tulee muutama sata metriä. Sisäänkäynti on Dream Hostelin viereisestä ovesta, heti ensimmäinen ovi oikealla. Tarkka osoite Åkerlundinkatu 2 A. Puhelinnumero keskustaan 050 551 6541.

Peruutuskäytännöt

Ajan peruuttaminen ja siirtäminen on maksutonta yli 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h ennen aikaa perutusta ajasta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 30€ maksun.

Näin perut tai siirrät ajan yli 24h ennen varattua aikaa:

Jokaisesta varauksesta lähetämme automaattisen varausvahvistuksen. Avaa varausvahvistus ja klikkaa ”Näytä varaus” -linkkiä.

Jos joudut perumaan tai siirtämään ajan alle 24h ennen varattua aikaa:

Ensisijainen vaihtoehto on lähettää meille viesti WhatsAppissa (klikkaa tästä). Mikäli et käytä WhatsAppia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@moverest.fi.

Varaa aika

Nopea ja helppo nettiajanvaraus – katso vapaat ajat haluamallesi työntekijälle ja toimipisteelle

Siirry ajanvaraukseen

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat