Lahjakortti – Faskiamanipulaatio

69,00 320,00  sis. ALV

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Lahjakortti faskiamanipulaatioon Tampereella — PDF-muodossa heti sähköpostiisi

Faskiakäsittelyllä voidaan hoitaa monipuolisesti kehon erilaisia ongelmia ulottuen äkillisemmistä kiputiloista jopa vuosikymmenten takaisiin vaivoihin ja ongelmiin. Faskiajärjestelmän vaivat kehittyvät yleensä hitaasti vuosien aikana ja faskiamanipulaatio on oikea palvelu, jos taustalla on esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön aikaisempia vaivoja, kuten esimerkiksi leikkauksia, murtumia tai kovia iskuja. Joissakin tapauksissa oireena ei välttämättä ole kipu vaan tunne voi olla esimerkiksi kokonaisvaltaisempi kireys tai poikkeavat tuntoaistimukset. Lue lisää faskiamanipulaatiosta.

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?

Saat PDF-muotoisen lahjakortin automaattisesti sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisestä. Tarkistathan, että syötät sähköpostisi oikein tehdessäsi tilausta. Huom! Kortti tulee erillisen sähköpostin liitteenä. Tarkistathan roskapostin ja tarjouskansion, jos ei korttia kuulu.

Lahjakortin käyttöehdot ja voimassaolo

Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää kuka tahansa esittämällä kortin käynnin yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12kk lahjakortin toimituspäivästä.

Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, voit ostaa sellaisen toimipisteiltämme. Sovi aika lahjakortin ostamiselle sähköpostitse: info@moverest.fi. Emme toimita lahjakortteja postitse.