Pienryhmävalmennus – Niska-hartiaseutua tukeva harjoittelu

129,00  sis. ALV

Varasto loppu

Ostamalla tämän tuotteen maksat ensimmäiset 4 viikkoa ja varaat paikkasi ryhmään.

Kuulostavatko niskahartiaseudun kivut tutuilta?

Niskahartiaseudun vaivat ovat yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Niskahartian kivun ja jäykkyyden lisäksi saattaa esiintyä myös muita oireita kuten lihasten väsymistä, purentavaivoja ja heijastekipuja pään tai yläselän alueelle. Varsin tavallisesti niskahartiaseudun kolotukset johtuvat lihaskunnon eli lihasvoiman ja -kestävyyden puutteesta.

Niskahartiaseutu vahvemmaksi -pienryhmässä vahvistetaan niskan, hartioiden ja ylävartalon lihasten voimaa ja kestävyyttä, liikkuvuutta ja rentousharjoittelua unohtamatta tähtäimenä kivuttomampi niskahartiaseutu.

Tekniikat ja suoritusohjeet ohjataan pienryhmässä yksilöllisyys huomioiden fysioterapeutin opastuksella turvallisesti. Yhteisten viikoittaisten treenien lisäksi saat omatoimisesti toteutettavan harjoitusohjelman. Harjoitusohjelmaa voit toteuttaa helposti kotona tai, jos kuntosali on sinulle mieleisempi treeniympäristö, liikkeitä on varioitu myös kuntosalilla toteutettavaksi.

Valmennuspaikkoja ryhmässä on 5, tule mukaan!

Sisältö: Yksi yhteinen treeni viikossa + treeniohjelma omatoimista harjoittelua varten (ohjaus Sportyplanner-sovelluksessa) + Niinan tuki sovelluksessa viestitellen.

Ryhmän valmentaja: Fysioterapeutti (erik. niska-hartiaseutu ja purentalihaksisto) Niina Luhtasaari

Valmennuspaikkoja ryhmässä: 5

Aika ja paikka: Alkaen 18.9.2023 maanantaisin klo 8-9:15, Moverest keskusta, Åkerlundinkatu 2 A.

Hinta: 129€/4 viikkoa

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot: Ilmoittautuminen päättyy 10.9. klo 23:59. Ryhmän ollessa täynnä voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@moverest.fi. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 10.9. klo 23:59 ja rahasi palautetaan. Rahasi palautetaan myös, jos ryhmään ei tule riittävästi osallistujia.

Muuta: Ryhmä on jatkuva eli se jatkuu 4 viikon jälkeenkin ja mukaan voi hypätä aina, mikäli tilaa on.