Lahjakortti – Äitiysfysioterapia

75,00 375,00  sis. ALV

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Lahjakortti äitiysfysioterapiaan Tampereella — PDF-muodossa heti sähköpostiisi

Moverestilla pääset äitiysfysioterapiaan Tampereella Kalevan toimipisteellä.

Äitiysfysioterapian keinoin voidaan hoitaa raskauden aikaisia ja synnytyksen jälkeisiä kehon kipuja ja toimintahäiriöitä sekä edistää synnytyksen jälkeistä palautumista. Äitiysfysioterapiasta saat apua muun muassa lantionpohjan toimintahäiriöihin (laskeumat, virtsankarkailu), vatsalihasten erkaumaan ja selkäkipuihin. Äitiysfysioterapeutilta saat ohjeistusta myös raskausaikaan ja synnytyksen jälkeen sopivasta liikunnasta ja harjoittelusta.

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?

Saat PDF-muotoisen lahjakortin automaattisesti sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisestä. Tarkistathan, että syötät sähköpostisi oikein tehdessäsi tilausta. Huom! Kortti tulee erillisen sähköpostin liitteenä. Tarkistathan roskapostin ja tarjouskansion, jos ei korttia kuulu.

Lahjakortin käyttöehdot ja voimassaolo

Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää kuka tahansa esittämällä kortin käynnin yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12kk lahjakortin toimituspäivästä.

Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, voit ostaa sellaisen toimipisteiltämme. Sovi aika lahjakortin ostamiselle sähköpostitse: info@moverest.fi. Emme toimita lahjakortteja postitse.