Lahjakortti – Fysioterapia

65,00 225,00  sis. ALV

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Lahjakortti fysioterapiaan Tampereella — PDF-muodossa heti sähköpostiisi

Fysioterapiaan voi tulla ilman lähetettä, ihan kuin hierontaankin. Hieronnasta saa usein välitöntä helpotusta esimerkiksi niska- ja hartiaseudun kipuihin. Fysioterapiassa puolestaan perehdytään siihen, mistä nämä vaivat johtuvat ja pyritään löytämään syy näille vaivoille. Syyn löydyttyä tehdään tarvittavaa hoitoa sekä ohjataan sinulle harjoitteita, joilla kroppa saadaan toimimaan taas normaalisti ilman vaivoja.

Mitä tapahtuu tilauksen jälkeen?

Saat PDF-muotoisen lahjakortin automaattisesti sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisestä. Tarkistathan, että syötät sähköpostisi oikein tehdessäsi tilausta. Huom! Kortti tulee erillisen sähköpostin liitteenä. Tarkistathan roskapostin ja tarjouskansion, jos ei korttia kuulu.

Lahjakortin käyttöehdot ja voimassaolo

Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää kuka tahansa esittämällä kortin käynnin yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12kk lahjakortin toimituspäivästä.

Mikäli haluat fyysisen lahjakortin, voit ostaa sellaisen toimipisteiltämme. Sovi aika lahjakortin ostamiselle sähköpostitse: info@moverest.fi. Emme toimita lahjakortteja postitse.